Tijdens een haalbaarheidsonderzoek wordt aan de hand van de mogelijkheden die een werknemer heeft in kaart gebracht welke kansen er op de arbeidsmarkt zijn. Hierbij wordt gekeken naar scholingsniveau, beperkingen, mogelijkheden, omscholing, mogelijke passende functies en werkervaring.

Het haalbaarheidsonderzoek

De adviseur zal gedurende een intakegesprek met de werknemer in beeld brengen wat eventueel passende mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn. Hierbij wordt aan de hand van de belastbaarheid gekeken naar affiniteit, werkervaring, scholing en eventueel mogelijkheden om bovengenoemde punten te verbeteren.

De conclusie van het intakegesprek wordt samen met een plan van aanpak vastgelegd in een intakerapportage.
Na het intakegesprek zal de adviseur samen met de werknemer het plan van aanpak doornemen en afronden. Hierbij worden potentiële passende vacatures en opleidingen in kaart gebracht. Tevens zullen er actief werkgevers benaderd worden om eventuele mogelijkheden door te nemen. De uitkomsten hiervan worden vastgelegd in voortgangsrapportages en een eindrapportage met conclusies en aanbevelingen.

Contact of vrijblijvend gesprek

Gedurende het haalbaarheidsonderzoek zal de adviseur de werknemer 3 maanden intensief begeleiden en de voortgang vastleggen in duidelijke rapportages.

De kosten voor een haalbaarheidsonderzoek zijn € 1.150,- exclusief BTW.

Via contactformulier kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Indien u een vrijblijvend gesprek wenst kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Contact

Admiraal Helfrichweg 2P
2901 AB Capelle aan den IJssel

T: 010 - 313 39 84
F: 010 - 450 29 31
E: